Ν. Παππάς: Κάτω από πέντε οι τηλεοπτικές άδειες (Video)

ΠΑΠΠΑΣ

Κάτω από πέντε θα είναι οι τηλεοπτικές άδειες, για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα, αποκάλυψε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο οικονομικό κανάλι SBC και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο κ. Παππάς μίλησε για το ασφαλιστικό, την πρώτη αξιολόγηση, τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις εξελίξεις γύρω από τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ.

Σε ό,τι αφορά στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη τη χαρακτήρισε ταξική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως διαμορφώνεται μια εσωτερική γεωγραφία υποστήριξής του με ακροδεξιά μείγματα τα οποία στο” παλμαρέ “τους έχουν τη διατύπωση θέσεων πολύ ακραίων και αντικοινωνικών.

Αρα ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε ο κ. Παππάς θα κριθεί από το πώς θα επιλέξει να αφηγηθεί το πρόσφατο παρελθόν της παράταξής του.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν, ο κ. Παππάς τόνισε πως θα είναι τόσες ώστε να διασφαλιστεί και η βιωσιμότητα, αποκαλύπτοντας πως οι άδειες πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι κάτω από πέντε.

/ Συνεντεύξεις