Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

MK-Karta (1)

Φίλες-οι-@

Ποιος δε βίωσε την αδιαφορία και την αναλγησία των προ του 2015 μνημονιακών κυβερνήσεων, καθώς και την αδιαλλαξία τους σε θέματα που έχρηζαν άμεσης λύσης; Ποιος ξέχασε ότι δεν υπήρχε ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε ανθρώπους που έχρηζαν θεραπεία; Ποιος δε θυμάται την απελπισία στο βλέμμα των ασθενών οικονομικά ομάδων; Ποιος θα τολμήσει χωρίς ενοχές να επαναφέρει την εξόντωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό των ευπαθών και ευάλωτων  κοινωνικών ομάδων;

Ήρθε η στιγμή, εμείς που ανήκουμε στις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες να πάρουμε τα ηνία της ζωής μας στα χέρια μας και να αποφασίζουμε Εμείς για Εμάς, χωρίς να χρειαστεί πια να επαιτούμε κάθε φορά για τα αυτονόητα, γιατί θα έχουμε ένα δικό μας Άνθρωπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Πολιτείας.

Επαγγελματίας εθελόντρια είμαι και όχι πολιτικός, μα το έργο μας πλούσιο σε αγώνες πάντα με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο έχει πολιτικές προεκτάσεις.

Στηρίζω με την υποψηφιότητά μου τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θεωρώ ότι το κοινωνικό πρόσωπό του αναβάθμισε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και μας δίνει τα εχέγγυα για τη συνέχιση μιας διακυβέρνησης δημοκρατικής, ισόνομης και δίκαιης.

Προσκαλώ όλους να δώσουν μια ευκαιρία να ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να αποφευχθεί  πάση θυσία οι άλλοι… να μας κυλήσουν ξανά στο βούρκο της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ας προσπεράσουμε το σκοτεινό παρελθόν με τόλμη και με αισιοδοξία να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το φωτεινό αύριο. Αυτό μας αξίζει και το οφείλουμε και στις επόμενες γενιές που έρχονται.                                                                                 

                      Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας 

ςςς 

Με   εκτίμηση

Μαργαρίτα Καραγιώργου-Λάζαρη

Πρόεδρος  της  Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας,

Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. ΑΧΑΙΑΣ

Τηλ.: 6937234419      e-mail: [email protected]