ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 9-10-2016 στο Δ.Δ Κορφών του Δήμου Καλαβρύτων , η διακομιδή των οστών , του ήρωα συμπατριώτη μας Σωτήρη Τζουρά, που το 1974 μετά την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων, θυσιάστηκε για την πατρίδα και την λευτεριά της Κύπρου .
Ο Σύριζα Καλαβρύτων συμμετείχε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε με τον βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Ριζούλη, τον συμπολεμιστή του εκλιπόντα Βουρλιόγκα Γιώργο και τονΚώστα Κακκαβά της τοπικής ο.μ Καλαβρύτων.
Μελανό σημείο σε όλη την εκδήλωση ήταν η παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Θεωρούμαι απαράδεκτο να εξισώνονται τα θύματα με τους θύτες. Αυτοί που άνοιξαν τον δρόμο στην Τουρκική εισβολή με το φασιστικό πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Μακαρίου, να παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις για τα θύματα των εγκληματικών πράξεων τους .
Ας γίνει η θυσία του ήρωα συμπατριώτη μας Σ. Τζουρά , φάρος ανδρείας και αυταπάρνησης για τις επόμενες γενιές .
Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων