Του Γρηγόρη Μαρκέτου, συντονιστή της ΟΜ Υγειονομικών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αχαΐας.

Μαρκέτος

Στο φύλλο της εφημερίδας  Πέμπτη 22 Οκτώβρη 2020 και στη σελίδα που επιμελείται ο Δημ. Αβραμίδης, έγινε μια αναίτια και κυρίως ψευδέστατη επίθεση στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπλ. υπουργού Υγείας, σύντροφου Παύλου Πολάκη.

Μετά από επικοινωνία που είχα μαζί του, με εξουσιοδότησε να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας σας , για την επαγγελματική πορεία του, που σε εμάς είναι γνωστή αλλά σε κάποιους όχι μόνο δεν είναι γνωστή αλλά είναι και παραποιημένη.
Ο σ. Πολάκης δεν υπήρξε ποτέ γιατρός του ΕΣΥ, πέραν του υποχρεωτικού σε όλους τους γιατρούς, χρόνου ειδίκευσης και εξειδίκευσης. Από τον Νοέμβρη του 2000 μέχρι και σήμερα δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα, καθώς παρά τις 13 αιτήσεις!!! που έκανε στο ΕΣΥ από το 2000 έως το 2006,τον τοποθετούσαν δεύτερο και τρίτο στην κατάταξη με μηδαμινή διαφορά από τον πρώτο προφανώς για πολιτικούς λόγους.
Παρακαλώ να προβείτε σε αποκατάσταση της αλήθειας και δημοσίευσης της παρούσας επιστολής στην ίδια θέση στην έντυπη έκδοση της Γνώμης.
Με εκτίμηση
Γρηγόρης Μαρκέτος
Διευθυντής ΕΣΥ Παιδίατρος, συντονιστής Ο.Μ. Υγειονομικών ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
/ Ανακοινώσεις