Σχετικά με τις εκπροσωπήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

συριζα αχαια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχετικά με τις εκπροσωπήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821 που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας θα εκπροσωπηθεί ως εξής:

Η Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο.,  θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη των Καλαβρύτων.

Ο Κώστας Μάρκου, Βουλευτής Αχαΐας, θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ –   Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη της Πάτρας.

Ο Ανδρέας Ριζούλης, Αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας , θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας  στις εκδηλώσεις στην πόλη του Αιγίου.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος,  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας,  θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη της Κάτω Αχαΐας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ο Κώστας Κόντης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΔΕ, θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στην πόλη της Χαλανδρίτσας στο Δήμο Ερυμάνθου.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ