Σχετικά με επίσκεψη του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά, στο μηχανοστάσιο του προαστιακού σιδηροδρόμου στην Πάτρα.

209732162_2855592708089458_7738237080091051595_n

⦁ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 Ιουλίου 2021

Oι βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου μαζί με τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Παππά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο μηχανοστάσιο του προαστιακού σιδηροδρόμου και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους, στo πλαίσιo επόπτευσης του δικτύου επικοινωνίας και των έργων υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.


Διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά ότι η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Πάτρας με την Αθήνα βρίσκεται στον αέρα και η ολοκλήρωση της υπογειοποίησης του προαστιακού σιδηρόδρομου της πόλης των Πατρών έχει μετατεθεί σε ένα αόριστο μέλλον. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε ολόκληρη την Πελοπόννησο έχουν απομείνει 7 τεχνικοί. Έπειτα από δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο νυν Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών περιορίζεται σε μεγάλα λόγια μιλώντας σε συνέδρια και προτιμά να κρύβεται πίσω από δήθεν εκκρεμότητες με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το εθνικό σχέδιο Υποδομών που είχε καταρτιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε εγκριθεί από την Ε.Ε. ήδη από το 2017, δεν συνεχίζεται, με αποτέλεσμα την εικόνα εγκατάλειψης που έχει δημιουργηθεί στον νομό Αχαΐας και την ευρύτερη περιοχή, με αποκλειστική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας. Η μόνη συμβολή της Κυβέρνησης της ΝΔ στην Αχαΐα και τις υποδομές της είναι η καθυστέρηση, η παράδοση υποδομών στους ιδιώτες και οι περιβαλλοντοκτόνες πρακτικές.

/ Βουλευτές Αχαΐας