Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων και Κ. Σπαρτινού με τον Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας για την παραχώρηση του Ρηγανόκαμπου

spartinos

07.06.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων και Κ. Σπαρτινού με τον Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας για την παραχώρηση του Ρηγανόκαμπου

 

Σήμερα 7 Ιουνίου 2018 αντιπροσωπεία των Πολιτιστικών Συλλόγων του Ανατολικού Διαμερίσματος της Πάτρας μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινό συναντήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Αθ. Δημάκη και συζήτησαν μαζί του το θέμα της παραχώρησης χρήσης στην πόλη της έκτασης του Ρηγανόκαμπου.

Παρουσίασαν τις ομόφωνες αποφάσεις του Συμβουλίου του Ανατολικού Διαμερίσματος και του Δημοτικού Συμβουλίου, το ΠΔ για τις χρήσεις γης της περιοχής και άλλα στοιχεία που συνηγορούν στην απόδοση του χώρου στην πόλη για πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές χρήσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε ότι ήταν ήδη ενήμερος για το αίτημα, το οποίο θεώρησε απόλυτα θετικό και δεσμεύτηκε ότι – σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου – θα δρομολογήσει άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ικανοποίηση της πόλης και των κατοίκων.

 

 

 

___________________________________

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

 Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Υψηλάντη 216, 262 22, Πάτρα

τηλ: 2610 340169

Βουλής 4, 105 62, Αθήνα

τηλ: 210 370 6383, φαξ: 210 370 6583

Email: k.spartinos@parliament.gr

/ Βουλευτές Αχαΐας