Συνάντηση με το Προεδρείο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.

340239939_602281595172379_1021428851714838001_n

Συνάντηση με το Προεδρείο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.

 

Επίσκεψη στα γραφεία της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Μάρκου κατά την οποία συναντήθηκε με τα μέλη του ΔΣ.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό κλίμα, τα μέλη του ΔΣ της Οργάνωσης αναφέρθηκαν στα προβλήματα που απασχολούν τους πολυτέκνους στην περιοχή αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Μάρκου σημείωσε ότι αν η ελληνική κοινωνία δεν έχει εκραγεί μέσα σ’ αυτή την πρωτοφανή οικονομική κρίση, που διήλθε την προηγούμενη δεκαετία, αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον παράγοντα οικογένεια, δηλαδή στο ότι στον τόπο μας η οικογένεια λειτουργεί. Αυτό, όπως ανέφερε ο Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δείχνει και τη σημασία της οικογένειας, αλλά δείχνει ταυτόχρονα και τη σημασία της πολύτεκνης οικογένειας.

Κατόπιν ο κ. Μάρκου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει καταθέσει και σε αυτόν τον τομέα συγκεκριμένες προτάσεις με μια σειρά μέτρων που περιλαμβάνουν στήριξη της γυναίκας στην εργασία, πολύπλευρη εξασφάλιση της μητέρας, φροντίδα για τα παιδιά, ενίσχυση για τα νέα ζευγάρια και εδραίωση συνθηκών ισχυρού και δίκαιου κοινωνικού κράτος. Η χάραξη και υλοποίηση εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος είναι επιβεβλημένη και η στήριξη με κάθε διαθέσιμο τρόπο της πολύτεκνης οικογένειας, αυτονόητη. Ειδικά μέσα στις συνθήκες της πληθωριστικής και ενεργειακής κρίσης που βιώνουμε, συνθήκες που δοκιμάζουν ιδιαίτερα τις πολύτεκνες οικογένειες.

/ Βουλευτές Αχαΐας