Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Αστυνομικοί IMG_20210323_150754

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σίας Αναγνωστοπούλου  συναντήθηκαν, την Τρίτη 23.03.2021, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Τσιτσικά, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Μπαλάση και το μέλος κ. Λεωνίδα Ζησιμόπουλο.

Ο κ. Μάρκου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Αχαΐας και συγκεκριμένα για το διαχρονικό αίτημά τους αναφορικά με την ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου στην Πάτρα, τη απαλλαγή των αστυνομικών από τη διαδικασία των μεταγωγών κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς νοσηλευτικά ιδρύματα, δικαστικές αρχές κ.α. από το Τμήμα Μεταγωγών και Δικαστηρίων Πατρών, τη διακοπή των μεταγωγών ασθενών με ψυχικές διαταραχές, την στελέχωση και λειτουργία του αστυνομικού Ιατρείου και την ίδρυση Οδοντιατρείου στην Πάτρα.

Επίσης το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας επανέλαβε την πλήρη αντίθεση του σώματος να εμπλακεί στη φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας.

Ο κ. Μάρκου δεσμεύτηκε ότι οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και θα εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα για να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό της περιοχής.

Οι βουλευτές

Κώστας Μάρκου -Σία Αναγνωστοπούλου

Αλεξάνδρου Υψηλάντου 216, Πάτρα

Τηλ:   2610313501 -2610273216

/ Βουλευτές Αχαΐας