Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού για τις επιτυχίες Αχαιών Αθλητών και Σωματείων.

συριζα αχαια

Το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει τους Αχαιούς αθλητές στίβου του ΠΕΛΟΠΑ, της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ Αιγιέως, για τις διακρίσεις τους σε ατομικά αγωνίσματα αλλά και στην ομαδική βαθμολογία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων.

Για μία ακόμη φορά, και παρά τις αντιξοότητες της Πανδημίας, οι αθλητές στίβου των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, έδειξαν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και την σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, στους συλλόγους Στίβου της Αχαΐας.

Συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες των σωματείων αλλά και στους γονείς των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Παράλληλα το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, συγχαίρει τους αθλητές/αθλήτριες της ΝΕΠ για τις επιτυχίες τους στο Χειμερινό πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15-18 χρ, με τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια καθώς και τους αθλητές του ΝΟΠ για την κατάκτηση τριών χρυσών και ενός χάλκινου, μεταλλίων.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

————————————————————————————

            ΣΥ. ΡΙΖ. Α ΑΧΑΪΑΣ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας
Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γουναρη (5ος & 6ος όροφος), Τ.Κ. 26 222, Πάτρα
Τηλ: 2610 220600 / FAX: 2610 340612
FB: Συριζα Αχαίας