Στυγνός Κυβερνητικός Εμπαιγμός για το άνοιγμα του λιανεμπορίου!

συριζα αχαια

Στυγνός Κυβερνητικός Εμπαιγμός!

 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τους πηχυαίους τίτλους για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και μέσα σε λίγες ώρες αυτό ανατράπηκε για την Αχαΐα.

Η Κυβέρνηση πούλησε «φρούδες» ελπίδες στο κόσμο του λιανεμπορίου της Αχαΐας ότι μετά από πολύμηνο lockdown θα είχαν την δυνατότητα, όπως θα συμβεί σε όλη σχεδόν τη χώρα, να ανοίξουν και πάλι τις επιχειρήσεις τους.

Από τότε που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για το οριζόντιο άνοιγμα του λιανεμπορίου οι επιχειρηματίες ξεκίνησαν τις απαραίτητες προετοιμασίες για το άνοιγμα των καταστημάτων τους. Παρασκευή αργά το βράδυ ενημερώθηκαν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει στο νομό μας.

Το γεγονός αυτό και συγκεκριμένα η αναστολή λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων στην Αχαΐα, πριν καν προλάβουν να ανοίξουν, δεν είναι μόνο ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της Κυβέρνησης αλλά πρόκειται για έναν στυγνό κυβερνητικό εμπαιγμό.

Για ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Κυβέρνηση πορεύεται χωρίς κανέναν σοβαρό σχεδιασμό και ότι λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με όρους πρόσκαιρου επικοινωνιακού κόστους και οφέλους.

Η Κυβέρνηση δείχνει να μην καταλαβαίνει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση στην οικονομία και εξαντλούν εντέλει τις αντοχές της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας.

Στην Αττική το λιανεμπόριο θα ανοίξει γιατί – όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές – ο κ. Άδ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και αυτή υπαναχώρησε – γιατί άραγε;

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

————————————————————————————

            ΣΥ. ΡΙΖ. Α.  ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας

Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γουναρη (5ος & 6ος όροφος), Τ.Κ. 26 222, Πάτρα

Τηλ: 2610 220600 / FAX: 2610 340612

email: [email protected]

URL: www.syriza-achaias.gr

FB: Συριζα Αχαίας