Στην τελική ευθεία για την 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας.

156535555_204877764725980_5487242993512374209_n

 

 

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στην τελική ευθεία στην πορεία προς την 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη οι εργασίες της οποίας ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη και οι διαδικασίες σε επίπεδο οργανώσεων μελών πραγματοποιούνται σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, μέσα σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και με την επιβολή σκληρών και αλλεπάλληλων λοκντάουν. Αυτό οδήγησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας διαφύλαξης της ανθρώπινης ζωής. Αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και των τηλεδιασκέψεων. Στη συντριπτική πλειονότητα των οργανώσεων μελών πραγματοποιήθηκαν δύο κύκλοι διαδικτυακών συνελεύσεων με ικανοποιητική συμμετοχή των κομματικών μελών τα οποία μετά από έναν πλούσιο και γόνιμο διάλογο και μέσα σε ένα συντροφικό κλίμα συναίνεσης ανέδειξαν τα νέα συντονιστικά όργανα των ΟΜ αλλά και τους 300 και πλέον Αντιπροσώπους για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη.

Αξίζει σημειωθεί ότι η καμπάνια εγγραφής νέων μελών και η διαδικασία της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ξεκίνησε σε πανελλαδικό επίπεδο από την Αχαΐα και την Πάτρα τον Οκτώβριο του 2019, με τη διήμερη παρουσία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, οδήγησε στον αριθμητικό διπλασιασμό της οργάνωσης σε επίπεδο κομματικών μελών.

Οι εργασίες της τριήμερης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5.3 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 7.3. Η έναρξη των εργασιών θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και θα προβληθεί με livestreaming από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ στο Facebook (https://www.facebook.com/syrizaaxaias). Θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Πάνο Σκουρλέτη, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΚΟ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, χαιρετισμούς από παραγωγικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας, παρεμβάσεις από τους Βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, την παρουσίαση του απολογισμού – προγραμματισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας από τον Μιχάλη Σιδηρόπουλο, Συντονιστή της Ν.Ε. Αχαΐας και χαιρετισμό από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι αφιερωμένες σε τοποθετήσεις των συνέδρων – αντιπροσώπων που εκπροσωπούν τις τοπικές και κλαδικές οργανώσεις μελών της νομαρχιακής οργάνωσης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στο πλαίσιο της διήμερης συζήτησης θα παρέμβουν ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και ο Μάκης Θεοφιλάτος, μέλος του Οργανωτικού Γραφείου της Κ.Ε. του κόμματος.

Πρόκειται για την κορυφαία πολιτική και οργανωτική διαδικασία προγραμματικής εμβάθυνσης, διαλόγου και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην περιοχή.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

————————————————————————————

            ΣΥ. ΡΙΖ. Α.  ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας

Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γουναρη (5ος & 6ος όροφος), Τ.Κ. 26 222, Πάτρα

Τηλ: 2610 220600 / FAX: 2610 340612

email: [email protected]

URL: www.syriza-achaias.gr

FB: Συριζα Αχαίας