Σημεία συνέντευξης της Σίας Αναγνωστοπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «94FM» του Δήμου Ηρακλείου

αναγνωσστοπουλου

Κληθείσα να σχολιάσει το κλίμα που διαπιστώνει η ίδια κατά την προεκλογική περίοδο είπε πως «ο προεκλογικός αγώνας πάει καλά. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Στην Αχαΐα που βρίσκομαι, ο κόσμος λέει ότι θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση, να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον δει πάλι στην κυβέρνηση. Στην Αχαΐα τουλάχιστον, ο κόσμος πιστεύει ότι αντιστρέφεται το αποτέλεσμα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου είπε ότι στις ευρωεκλογές, ο κόσμος ήταν παθιασμένος με τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές που διοργανώθηκαν ταυτόχρονα. Δυστυχώς στην Ελλάδα, αν και έχουμε καλύτερα επίπεδα συμμετοχής σε σχέση με άλλες χώρες, νομίζουμε ότι δεν μας αφορούν, ενώ μας αφορούν άμεσα. Τώρα, ο κόσμος έχει παθιαστεί γιατί αισθάνεται να τον αφορά η αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Ελπίζω να μην έχουμε μεγάλη αποχή γιατί είναι κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, μας αφορά όλους.

«Δυστυχώς για πρώτη φορά ίσως δεν έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ. Στις συζητήσεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς γίνεται μια απίστευτη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λένε τίποτα για το πρόγραμμά τους. Το ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν δέχθηκε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον κ.Τσίπρα για να συζητήσουν για τα προγράμματα των κομμάτων με παρρησία και νηφαλιότητα και βέβαια να γίνει αντιπαράθεση, αυτό κάτι δείχνει».

Η ΝΔ επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια σε μια καταστροφολογία. Αυτό κάνει και τώρα, στην προεκλογική περίοδο. Εμείς δείχνουμε το πρόγραμμά μας. Δείχνουμε τι έχουμε κάνει όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια και κυρίως τι έχουμε κάνει από τον Αύγουστο και μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια και ότι θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τη μείωση της ανεργίας, την οποία εμείς μειώσαμε.

 

https://www.94fm.gr/i-sia-anagnostopoyloy-sto-briefing-toy-94fm-o-kosmos-prepei-na-kinitopoieitai-stis-ekloges/