Πρόγραμμα προσυνεδριακών συνελεύσεων των Οργανώσεων Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ .

dynamonoume_mazi

Πάτρα, 17.9.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Οργανώσεις Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου διοργανώνουν συνελεύσεις για την παρουσίαση και τη συζήτηση των Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα συσκέψεων στον 5ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας (Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη) θα συνεδριάσουν οι Οργανώσεις Μελών του Κεντρικού (Βορείου) Διαμερίσματος, του Κεντρικού (Νοτίου) Διαμερίσματος και του Ανατολικού Διαμερίσματος της Πάτρας. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Σκούτας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6:00 μμ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη του Αιγίου (Κλεομένους Οικονόμου 32, 1ος όροφος) θα συνεδριάσει η Οργάνωση Μελών Αιγίου. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει η Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Βουλευτής Αχαΐας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα συσκέψεων στον 5ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας (Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη) θα συνεδριάσουν οι Οργανώσεις Μελών του Αρκτικού Διαμερίσματος της Πάτρας και της Αγίας Σοφίας – Ζαβλανίου. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει ο Κώστας Σπαρτινός, Βουλευτής Αχαΐας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μμ στο Στέκι του Νοτίου (Σολωμού και Ελευθερίου Βενιζέλου) θα συνεδριάσουν οι Οργανώσεις Μελών του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας, της Μεσσάτιδας και της Παραλίας. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Σκούτας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ