Προσπαθεί η κ. Γκάγκα, να λύσει τις τραγικές ελλείψεις γιατρών με επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, μπαλώματα!

συριζα αχαια

Ανακοίνωση αναφορικά με την εγκύκλιο της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Γκάγκα για τις εφημερίες.

Την Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 που ξεκινούσε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – επιλογή καθόλου τυχαία- η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μ. Γκάγκα ανακοίνωσε ότι πλέον όταν λείπει κάποια ειδικότητα γιατρού σε εφημερία νοσοκομείου ή κέντρου υγείας, τον γιατρό που απουσιάζει, θα τον αντικαθιστά γιατρός του Τομέα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό το σχέδιο αποδόμησης της δημόσιας Υγείας. Εξηγούμε στους συμπολίτες μας λοιπόν, ότι υπάρχουν τομείς όπως ο παθολογικός που περιλαμβάνει ‘’συγγενείς’’ ειδικότητες παθολόγος, καρδιολόγος, νευρολόγος, ενδοκρινολόγος, γαστρεντερολόγος. Υπάρχει ο χειρουργικός τομέας που περιλαμβάνει χειρουργό, αναισθησιολόγο, ΩΡΛ, ουρολόγο, οφθαλμίατρο, γυναικολόγο.

Όταν λοιπόν θα φτάνει στα εξωτερικά ιατρεία μια οξεία κοιλία και δεν θα υπάρχει χειρουργός τότε θα εξετάζει το περιστατικό ένας ΩΡΛ ή ένας οφθαλμίατρος! Καταλαβαίνετε τον κίνδυνο που υπάρχει γιατί εδώ μιλάμε για βαρύτατη ποινική ευθύνη.

Προσπαθεί η κ. Γκάγκα, να λύσει τις τραγικές ελλείψεις γιατρών με επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, μπαλώματα!

Όταν ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες για την επαίσχυντη αυτή εγκύκλιο, τότε ανερυθρίαστα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα δήλωσε ότι αυτό δεν θα γίνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα που διαθέτουν νοσοκομεία με πολλές ειδικότητες, αλλά στα επαρχιακά! Δηλαδή διαχώρισε τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Βέβαια οι διαχωρισμοί αυτοί είναι στη φιλοσοφία της δεξιάς, αλλά δεν πιστεύαμε θα προσπαθούσε να το εφαρμόσει τόσο χυδαία.

Σε δεύτερο χρόνο μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και το εξώδικο των γιατρών εναντίον της, πήρε πίσω άρον άρον την εξωφρενική απαίτησή της να εφημερεύουν οι γιατροί όχι μόνο σε περιστατικά της ειδικότητάς τους, αλλά και σε περιστατικά που δεν είναι της ειδικότητας τους.

Αυτή τη φορά λόγω εκλογών η κ. Γκάκα έκανε πίσω και έκρυψε την απόφασή της πίσω στο συρτάρι για να τη χρησιμοποιήσει προφανώς εάν ποτέ επιτρέψει ο λαός να ξαναβρεθεί στην ίδια θέση.

Όμως την κοροϊδία σε βάρος των εργαζομένων στη δημόσια Υγεία δεν θα μπορέσει να την κρύψει ούτε από το ιατρονοσηλευτικό πρσωπικό ούτε από τους πολίτες που κατακρεουργείται το δικαίωμα τους στην Υγεία από μια Κυβέρνηση που μόνο στόχο έχει τη διάλυση του ΕΣΥ και της δημόσιας Υγείας.

Το συμπέρασμα μπορεί να είναι μόνο ένα : Η ΔΕΞΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ