Προβλημάτων συνέχεια στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ)

μαρκου αναγνωστοπουλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προβλημάτων συνέχεια στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), το οποίο τους τελευταίους μήνες απασχολεί ολοένα την επικαιρότητα, δυστυχώς όχι με θετικές ειδήσεις τις περισσότερες φορές. Η εύρυθμη λειτουργία του πολύ σημαντικού για την καθημερινότητα και την φυσική υγεία των Πατρινών Αθλητικού Κέντρου, είχε τεθεί εν αμφιβόλω πριν λίγους μήνες, όταν η νυν διοίκηση του προχωρούσε σε σύγκρουση με τα σωματεία που στεγάζονται σε αυτό. Επιπλέον, γνωστά ήταν τα προβλήματα υποστελέχωσης του ΠΕΑΚ, στα οποία είχε αναφερθεί με ανακοίνωσή της η Αθλητική Επιτροπή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ , στα μέσα Ιουνίου, όπου εξέφραζε τις ανησυχίες της για το αν σκοπεύει η διοίκηση του ΠΕΑΚ να δώσει λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Χθες, με ανακοίνωσή της η διοίκηση κατέστησε γνωστό στο κοινό, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεωτέρας, σκορπίζοντας ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι. Σε συνδυασμό με την έλλειψη επαρκούς μέριμνας της Πολιτείας για την θέσπιση μέτρων, ώστε τα γυμναστήρια και τα αθλητικά κέντρα να είναι σε θέση να λειτουργήσουν χωρίς κινδύνους το επόμενο διάστημα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα των πολιτών και την οικονομία εν γένει, θεωρούμε ότι οι υπεύθυνοι δεν έχουν εγκύψει στην ανάγκη επαναλειτουργίας του Κέντρου στον βαθμό που απαιτείται. Ενός κακού μύρια έπονται για την νυν διοίκηση του ΠΕΑΚ, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται προϊόντος του χρόνου και κυρίως να μην διαφαίνεται ένας ορίζοντας σταδιακής τους επίλυσης.

Αξίζει να τονίσουμε ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ,παρόλα τα οικονομικά προβλήματα και την έλλειψη προσωπικού, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ δεν έκλεισαν ούτε μία μέρα.

/ Βουλευτές Αχαΐας