Περιοδεία Αν. ΥΠΑΑΤ Γ. Τσιρώνη το Σάββατο σε Πάτρα και Αίγιο

τσιρωνης

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Περιοδεία Αν. ΥΠΑΑΤ Γ. Τσιρώνη το Σάββατο σε Πάτρα και Αίγιο

Συναντήσεις με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς

 

Περιοδεία σε Πάτρα και Αίγιο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, αγροτικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί ο Αν. Υπουργός θα συναντηθεί στο Αίγιο με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Θανάση Παναγόπουλο, ενώ θα ακολουθήσουν συσκέψεις με τους αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς της περιοχής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου στις 12:00, στο κτήριο της Περιφέρειας, θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα του χαρτοφυλακίου του, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ στις 12:30 θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα.

Στις 14:00 ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Δημαρχείο, ενώ αμέσως μετά το απόγευμα, θα επισκεφτεί το Τμήμα Φυτοπροστασίας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Τριταία για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Ερύμανθου, Θανάση Καρπή.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Αν. Υπουργός θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

/ Ανακοινώσεις