Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαϊας συνεχίζει τις εκδηλώσεις του και τις οργανωτικές διαδικασίες ανασυγκρότησης στις γειτονιές της Πάτρας και στην περιφέρεια τις Αχαΐας

poster_notio_final

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στο πλαίσιο της καμπάνιας “Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου” συνεχίζει τις ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις στις γειτονιές της Πάτρας αλλά και την οργανωτική ανασυγκρότηση των οργανώσεων του στην περιφέρεια της Αχαΐας. Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 17η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7:00 μμ το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαϊα θα προχωρήσει σε συνέλευση για την οργανωτική ανασυγκρότηση της Οργάνωσης Μελών Δυτικής Αχαΐας. Στη συνέλευση θα παραστούν και θα συμμετέχουν οι Βουλευτές Αχαϊας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Την Τρίτη 18η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7:00 μμ το απόγευμα στη ταβέρνα “Βέρρας” στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα, οι οργανώσεις μελών Νοτίου Διαμερίσματος και Μεσσάτιδας θα προχωρήσουν στη διοργάνωση ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης με θέμα “Γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας” με ομιλήτρια την Βουλευτή Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου.

Καλούμε τους προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τόσο τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όσο και την οργανωτική του ανασυγκρότηση.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ