Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Γεωργίου

1

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που καλεί το ΜΕΤΑ Αχαΐας την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας.

Το κάλεσμα του ΜΕΤΑ Αχαΐας:

Το ΜΕΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα Συνδικάτα και τους φορείς της πόλης στη μεγάλη Εργατική  –  Λαϊκή  κινητοποίηση αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου στις 7,30 το απόγευμα, στη Πλατεία Γεωργίου.

Στη κινητοποίηση θα συμμετέχει Λαϊκή Ορχήστρα.

ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ !

Το ΜΕΤΑ ΑΧΑΙΑΣ καλεί τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία να αποδοκιμάσουν όλους αυτούς που αποτελούν την ” πέμπτη φάλαγγα ” των μνημονίων και των τοκογλύφων δανειστών της χώρας που άρχισαν να εκπαιδεύονται σε  κινητοποιήσεις  ” κατσαρόλας ” που θέλουν να συνεχιστεί η μνημονική βαρβαρότητα για να μην στερηθούν αυτοί τα προνόμια τους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ !

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ