Ο Κ. Σπαρτινός στον ΣΚΕΑΝΑ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

σπαρτινοσ

11.12.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Ο Κ. Σπαρτινός στον ΣΚΕΑΝΑ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

 

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, στα πλαίσια επικοινωνίας και συνεργασίας  με φορείς του N. Αχαΐας, πραγματοποίησε χτες συνάντηση με το Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ), όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά από τους εκπροσώπους του Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος εστίασης και αναψυχής. Οι εκπρόσωποι εστίασαν κυρίως σε θέματα φορολογικά και ασφαλιστικά του κλάδου, της αμοιβής πνευματικών δικαιωμάτων για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής σε καταστήματα  και της βελτίωσης του πλαισίου ελέγχων και ποινών με στόχο την εξάλειψη του αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

Ο Κ. Σπαρτινός, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την καλή συνεργασία που υπήρξε σε προηγούμενα θέματα, όπως έχουν επιβεβαιώσει και οι ίδιοι με την ευχαριστήρια επιστολή τους προς τον βουλευτή για την συνεισφορά του στο θέμα επίλυσης των προβλημάτων στα καταστήματα της Ηρώων Πολυτεχνείου και τη στάση του στο θέμα που προέκυψε πρόσφατα μεταξύ Κτηματικής Υπηρεσίας και Δήμου Πατρέων σε σχέση με παραλιακούς δρόμους της πόλης. Ο βουλευτής δεσμεύθηκε να διερευνήσει  και να προωθήσει τα θέματα που τέθηκαν στην συζήτηση, ώστε να βελτιωθούν οι επιχειρηματικές συνθήκες στον χώρο εστίασης και αναψυχής,

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κ. Σπαρτινός συμμετείχε σε σύσκεψη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Ιδρύματος και τον Δρ. Γ. Σαλάχα, Αν. Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και  κ. Δ. Κωνσταντακόπουλο, Υπεύθυνο Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας, όπου συζητήθηκε το σημαντικό κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η  φοιτητική εστία.

 

Η Διοίκηση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. δεσμεύθηκε, τόσο κατά τη σύσκεψη όσο και με επίσημη ανακοίνωση, να προβεί στην υλοποίηση Έργου Αναβάθμισης της Φοιτητικής Εστίας του Τ.Ε.Ι. εφόσον παραλάβει την ολοκληρωμένη Μελέτη Ανακαίνισης από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, καθώς και τα σχετικά Τεύχη δημοπράτησης του έργου. Από τη  πλευρά του ο βουλευτής δεσμεύθηκε στην παρακολούθηση της εξέλιξης του έργου ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

 Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Υψηλάντη 216, 262 22, Πάτρα

τηλ: 2610 340169

Βουλής 4, 105 62, Αθήνα

τηλ: 210 370 6383, φαξ: 210 370 6583

Email: k.spartinos@parliament.gr

/ Βουλευτές Αχαΐας