Ο Αν. Ριζούλης στο 5ο φόρουμ Υγείας στην Πάτρα.

ριζουλης

Δελτίο τύπου

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εργασίες του 5ου φόρουμ Υγείας το Σάββατο στις  21/5 στην Πάτρα.

Στην παρέμβαση του εξήγησε τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και για την αναβάθμιση του πρωτοβάθμιου συστήματος υγείας.

Μετά την παρέμβαση του πρώην Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Ριζούλης σχολίασε ότι αν και η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει αξιόπιστο σύστημα υγείας όλα τα προηγούμενα χρόνια και με διαφάνεια για τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες,  παρόλαυτά το πάρτυ που στήθηκε στο χώρο της υγείας κόστισε 80 δισ. δηλαδή το 1/3 περίπου του δημόσιου χρέους, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού οι πολίτες ακόμα στερούνται ό,τι δικαιούνται.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εξάλλου ο Ανδρέας Ριζούλης κατέθεσε στεφάνι για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας στον Άγιο Νεκτάριο για την ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την Παρασκευή 20/5 παρευρέθηκε για λογαριασμό του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών «Μια δημοκρατία χωρίς αντίβαρα»

Επισυνάπτουμε φωτογραφίες από το φόρουμ υγείας και την κατάθεση στεφάνου.

Το γραφείο τύπου του βουλευτή.