Ομιλία με θέμα «Το νέο νομοσχέδιο για τα Εργασιακά / το νέο  νομοσχέδιο για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση».

συριζα αχαια

O ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ σας προσκαλεί τη Δευτέρα, στις 12-7-2021 και ώρα 20:00μμ , στα ΄΄Σκαλάκια΄΄ της οδού Φιλοποίμενος στο Αίγιο,  όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Το νέο νομοσχέδιο για τα Εργασιακά / το νέο  νομοσχέδιο για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση».

 

Ομιλητές θα είναι οι:

α) Ανδρέας Νεφελούδης , πρώην γ.γ του Υπουργείου Εργασίας,

β) Διονύσιος Τεμπονέρας , νομικός –εργατολόγος.

Θα αναλυθούν όλα τα νομικά και όχι μόνο ζητήματα που προκύπτουν από τα δυο ως άνω νομοσχέδια,  ενώ μετά το πέρας των ομιλιών θα  ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση και οι ομιλητές θα απαντήσουν στα όποια  ερωτήματα   τους τεθούν.

Είναι επιβεβλημένη η παρουσία όλων των εργαζομένων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, των εμπόρων και των αυταπασχολούμενων, των νέων και γενικά κάθε ενεργού και σκεπτόμενου πολίτη , καθότι οι συνέπειες των δυο αυτών νομοσχεδίων αφορούν τους πάντες, αφού,  επί της ουσίας , δίνουν τη χαριστική βολή τόσο στα εργασιακά όσα και στα ασφαλιστικά δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων. Στο χέρι μας είναι να καταργήσουμε και τα δυο νομοσχέδια στην πράξη, στο χέρι μας είναι να πούμε όχι,  αφού εναλλακτικές λύσεις, με πυρήνα τον εργαζόμενο και τα δικαιώματά του, υπάρχουν , είναι εφικτές και ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ με τη στήριξη της κοινωνίας μπορεί και θα τις υλοποιήσει.

                                 ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ