Οι παρακρατικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Συνεχίζουμε σταθερά στον δικό μας αγώνα για τη δημοκρατική αλλαγή στις 21 Μαΐου.

Μαρκου

Θέμα: «Οι παρακρατικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Συνεχίζουμε σταθερά στον δικό μας αγώνα για τη δημοκρατική αλλαγή στις 21 Μαΐου.»

Χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια εξόρμησης στο κέντρο της Πάτρας, όπου μαζί με συνεργάτες μου μοίραζα φυλλάδια για την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εισήλθα σε εμπορικό κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του οποίου μου επιτέθηκε φραστικά και σωματικά.

Εν συνεχεία και ενώ του συγκεκριμένου περιστατικού είχε επιληφθεί η αστυνομία, βρέθηκα σε άλλο σημείο της πόλης, όπου δέχτηκα δεύτερη επίθεση aπό αναβάτη μοτοποδηλάτου, ο οποίος κινήθηκε εναντίον μου και με χτύπησε στο πόδι με αυτό.

Πραγματικά δεν γνωρίζω τις πολιτικές πεποιθήσεις των δύο νεαρών ανδρών που μου επιτέθηκαν χθες το βράδυ. Υποθέτω ότι  είναι υποστηρικτές του συστήματος διακυβέρνησης που χαρακτηρίζεται από επίθεση στα λαϊκά και εργασιακά δικαιώματα και στην ηθελημένη φτωχοποίηση, του συστήματος που επιδιώκει την διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις, το παρακράτος και την ανομία στην πολιτική ζωή.

Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.

Εμείς συνεχίζουμε.

Σταθερά.

Στον δικό μας αγώνα για την δημοκρατική αλλαγή στις 21 Μαΐου.

/ Βουλευτές Αχαΐας