Οι βουλευτές Αχαΐας Ριζούλης Ανδρέας και Σπαρτινός Κώστας στην εκδήλωση των κατοίκων και φορέων της περιοχής του Καστελόκαμπου

Σπαρτινος ριζουλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: «Οι βουλευτές Αχαΐας Ριζούλης Ανδρέας και Σπαρτινός Κώστας στην εκδήλωση των κατοίκων και φορέων της περιοχής του Καστελόκαμπου»

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ριζούλης Ανδρέας και Σπαρτινός Κώστας παρευρέθηκαν χτες σε εκδήλωση των κατοίκων και φορέων της περιοχής του Καστελόκαμπου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

 

Οι βουλευτές άκουσαν και κατέγραψαν τους προβληματισμούς των κατοίκων σχετικά με την επικείμενη διέλευση του τραίνου από την περιοχή. Τοποθετήθηκαν επ’ αυτών, θεωρώντας ότι υπάρχουν μεν βάσιμες απαιτήσεις περισσότερης και έγκυρης ενημέρωσης αλλά και κάποιοι υπερβολικοί φόβοι, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν την καλύτερη επιλογή για την πόλη.

 

Οι βουλευτές επίσης ενημέρωσαν ότι εντός του μηνός, το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων θα επισκεφθεί την περιοχή και θα συζητήσει με τοπικούς φορείς με σκοπό να δοθούν λύσεις και διευκρινίσεις σε σχέση με τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας.