Μόνιμος ο χαρακτήρας της Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση

Παναγιωτόπουλος

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Μόνιμος ο χαρακτήρας της Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση

 

Στα επίσημα εγκαίνια της έναρξης λειτουργίας της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «Πειραιώς 33» του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ) και της Α’ Ψυχιατρικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του του Προέδρου και της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επεσήμανε τη μεγάλη σημασία που έχουν για την κοινωνία και το μέλλον της τέτοιες δομές, οι οποίες ασχολούνται με την πρόληψη και την έγκαιρη επιστημονική αναγνώριση και διάγνωση συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ψυχική υγεία των νέων. Ένας λόγος παραπάνω όταν μιλάμε για την καρδιά της Ελλάδας, τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Κλείνοντας τη σύντομη παρέμβασή του, ευχήθηκε τέτοιες εμβληματικές προσπάθειες που αναδεικνύουν τη σημασία της ύπαρξης του κοινωνικού κράτους, να τυγχάνουν της αμέριστης ενίσχυσης και συνδρομής της Πολιτείας, να έχουν μόνιμο χαρακτήρα και όχι να αποτελούν έναν προσωρινό κωδικό στα κονδύλια του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

/ Βουλευτές Αχαΐας