Μήνυμα της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

συριζα αχαια

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χωρίς μεγαλοστομίες αλλά με τα έργα του στη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας 2015-2019, τιμάει  σήμερα 7 Απρίλη 2021 την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, έχοντας στραμμένο το νου και το βλέμμα στην πανδημία που χτυπάει την ανθρωπότητα και την χώρα μας.

Βρισκόμαστε στην κορύφωση του τρίτου κύματος με μια αποτυχημένη διαχείριση από μέρους της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, λόγω των εμμονών της στην προάσπιση των συμφερόντων του μεγαλοϊδιωτικού τομέα! Η μάχη κατά της διασποράς χάθηκε και γίνεται μια προσπάθεια με την δημιουργία ψευτοΜΕΘ και με προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και όχι μόνιμου, να αντιμετωπιστεί το τεράστιο κοινωνικό και υγειονομικό πρόβλημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έρχεται δίπλα στο Λαό με το νέο ΕΣΥ που εξήγγειλε ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας, υπογράφοντας ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο! Το πυρηνικό σημείο της Αριστεράς είναι η εξάλειψη των ανισοτήτων και η αλληλεγγύη.

Η ανόρθωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην διάρκεια της αριστερής διακυβέρνησης και η ασφάλιση 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων πολιτών υπήρξαν δύο κορυφαία από τα πολλά που πετύχαμε εν μέσω πτώχευσης και μνημονίων.

Όλοι και όλες μαζί για την δεύτερη φορά Αριστερά γιατί εμείς επιλέγουμε τα δύσκολα, μένοντας δίπλα στον Λαό για μια ισότιμη και ποιοτική φροντίδα υγείας.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ