Κώστας Μάρκου: με τον Αλέξη Τσίπρα η Αχαΐα Δημοκρατικό Προπύργιο

ΦΩΤΟ

Από τον προεκλογικό λόγο νομίζω έγιναν φανερά τα διλήμματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι Έλληνες πολίτες, για τη χώρα.

Ωστόσο, σε μας τους Αχαιούς, η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου θέτει ένα ακόμα δίλημμα: αν η Αχαΐα θα παραμείνει Δημοκρατικό Προπύργιο, αν θα συνεχίσει τη μεγάλη δημοκρατική παράδοση που «έχτισε» μέσα από τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, ή θα καταθέσει τα προοδευτικά σκήπτρα, επιτρέποντας στην συντηρητική παράταξη να πανηγυρίσει «την άλωση του δημοκρατικού κάστρου».

Εδώ και ένα μήνα περίπου, ως υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, γύρισα όλο το νομό, συναντήθηκα και συνομίλησα με χιλιάδες συμπατριώτες. Έχω την πεποίθηση ότι και στις κάλπες της Κυριακής θα επιβεβαιωθεί η δημοκρατική παράδοση της Αχαΐας. Ο νομός μας θα παραμείνει το εφαλτήριο  για νέους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες που σκοπό έχουν την εδραίωση της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Επικεφαλής σε αυτούς τους αγώνες θα είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, που επέλεξε την Αχαΐα, για να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτή η περιοχή ήταν, είναι και θα παραμείνει το Προπύργιο της μεγάλης Δημοκρατικής, Προοδευτικής Παράταξης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο πλευρό μου όλο το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας μαζί τον αγώνα για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, έχοντας βαθιά επίγνωση της δημοκρατικής μας ευθύνης.