Καμία ανοχή σε άλλες καθυστερήσεις για την Πατρών-Πύργου

νεολαια

Από την πρώτη στιγμή όπου η ΝΔ ανέλαβε την κυβερνητική θητεία της, έχει δείξει χαρακτηριστική αδιαφορία για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται σε τροχαία με ρυθμό που συνεχώς αυξάνεται.

Αμέσως η ΝΔ με την ευφάνταστη πρωτοβουλία του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή «πάγωσε» το διαγωνισμό των 8 εργολαβιών χωρίς σχέδιο και αοριστολογίες χάνοντας και άλλο χρόνο για τη δημιουργία του έργου της Πατρών-Πύργου, χωρίς να υπολογίζει τις προσλήψεις προσωπικού και τις αποζημιώσεις που θα προκύψουν προς τις ανάδοχες εταιρείες. Το κόστος θα εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, για να καλυφθούν οι επιλογές των αρίστων. Τώρα υποκριτικά απορούν που η ανάπτυξη δεν έρχεται.

Ευτυχώς, το έργο της Πατρών-Πύργου δεν περιμένει τις μπουλντόζες που μας είχαν υποσχεθεί, της μιας εβδομάδας από το Ελληνικό.

Μια επίσκεψη για τους άπιστους «Θωμάδες», θα τους πείσει, βλέποντας τα εργοτάξια του Μιντιλογλίου και των Σαγείκων σε λειτουργία.

Όσο το έργο δεν τελειώνει με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, των 8 εργολαβιών, τόσο η άσφαλτος θα βάφεται καθημερινά με αίμα.

Μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας βρέθηκαν στην Πανηλειακή κινητοποίηση και τον αποκλεισμό στο Βουπράσιο.

Καλούμε κάθε νέα και νεό να συμπορευθεί στον Αγώνα μας για το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ώστε η μάχη μας να έχει νικηφόρα έκβαση, πέρα στα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες της ΝΔ.

Δρόμος χωρίς διόδια, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Το συμφέρον της κοινωνίας πάνω από το συμφέρον των αρίστων ημετέρων.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας