Κάλεσμα ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για στήριξη προοδευτικών ψηφοδελτίων στο Β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

συριζα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ νομού Αχαΐας ευχαριστεί θερμά όλους και όλες όσοι έδωσαν την εκλογική μάχη των Αυτοδιοικητικών και Ευρωπαϊκών εκλογών αυτές τις μέρες, με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Νομός Αχαΐας στηρίζει τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις, αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πρώτη δύναμη στις ευρωπαϊκές εκλογές .

Η μάχη όμως αυτή συνεχίζεται και στον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής επιβάλλει τη συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και έτσι θα κινηθούμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, στον δεύτερο γύρο, προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.

Καλούμε όλους τους πολίτες και όχι μόνο όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν, να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν με αποφασιστικότητα, παντού, προοδευτικά ψηφοδέλτια λαμβάνοντας υπόψη ότι το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής ενισχύει τις συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων μεταξύ αυτοδιοικητικών δυνάμεων .

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και σε κάθε δήμο της Αχαΐας, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, πρέπει να στηριχθούν με όλες μας τις δυνάμεις τα προοδευτικά ψηφοδέλτια.

Να δώσουμε μήνυμα ότι η παράταξη της προόδου, της δημοκρατίας, της αριστεράς, της αλληλεγγύης είναι παρούσα και εξακολουθεί να κερδίζει συνειδήσεις και να αλλάζει τις ζωές των πολιτών.

————————————————————————————

            ΣΥ. ΡΙΖ. Α ΑΧΑΪΑΣ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας
Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γουναρη (5ος & 6ος όροφος), Τ.Κ. 26 222, Πάτρα
Τηλ: 2610 220600 / FAX: 2610 340612
FB: Συριζα Αχαίας