Ικανοποίηση Κ. Σπαρτινού για τον προαστιακό Πάτρα- Κάτω Αχαΐα

photo

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, παραβρέθηκε σήμερα στο πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του προαστιακού από Πάτρα στην Κάτω Αχαΐα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Θάνο Βούρδα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολο Κατσιφάρα.

Ο κ. Σπαρτινός δήλωσε ικανοποιημένος που ένα μακροχρόνιο αίτημα της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας και της Κάτω Αχαΐας γίνεται πραγματικότητα. Με την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη των δρομολογίων για το κοινό μέσα στον Μάιο, οι νότιες περιοχές της Πάτρας μέχρι και την Κάτω Αχαΐα αποκτούν ένα μέσο σταθερής τροχιάς που θα εξυπηρετήσει τους πολίτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις και θα αποσυμφορήσει την παλαιά εθνική οδό. Παράλληλα θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην συνάντηση με τους κατοίκους στα Καμίνια υπήρξε σαφής δέσμευση τόσο από τον κ. Περιφερειάρχη όσο και από τον ΓΓ Υποδομών, κ. Θάνο Βούρδα, ότι στο σχεδιασμό έχει ήδη ενταχθεί η στάση στα Καμίνια.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η καλή συνεργασία μεταξύ Κυβέρνησης και Αυτοδιοίκησης καθώς και ο σωστός σχεδιασμός οδηγούν σε επιτυχή αποτελέσματα, δικαιώνοντας τα αιτήματα των πολιτών για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

 

 

_______________________________

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Υψηλάντη 216, 262 22, Πάτρα

τηλ: 2610 340169

Βουλής 4, 105 62, Αθήνα

τηλ: 210 370 6383, φαξ: 210 370 6583

Email: [email protected]