Η Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση», στο κανάλι της Βουλής. (Video)

αναγνωσστοπουλου

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής, σχετικά με την υπόθεση «Novartis» και την συζήτηση που διεξήχθη την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

 

Μεταξύ άλλων τόνισε: «καταλαβαίνω έναν άνθρωπο που πλήττεται το όνομα του, να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό  του και να φτάνει σε ακραίες εκφράσεις, έστω και αν αυτές έχουν έντονο ιδεολογικό περιεχόμενο. Το θέμα όμως είναι ότι οι αρχηγοί και στελέχη των κομμάτων από τα οποία προέρχονται αυτά τα αναφερόμενα πρόσωπα, και τα οποία δεν φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση μιλούν με πολιτικά μανιφέστα τα οποία είναι πάρα πολύ επικίνδυνα». Αναφέρθηκε ειδικότερα στην ομιλία του κ. Σαμαρά και τόνισε πως ο λόγος του ήταν ακραίος, εμπαθής και γεμάτος μίσος.

Ακόμη, αναρωτήθηκε πως έμεινε ανοχύρωτη η χώρα και έχουμε τέτοια διάβρωση από την εταιρεία Novartis και όχι μόνο, ειδικότερα την περίοδο που κατέρρεε αυτό το κράτος. «Η διαφθορά στην υγεία καλύπτει το ¼ του δημόσιου χρέους αυτής της χώρας»

 

/ Βουλευτές Αχαΐας