Η Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ

αναγνωσστοπουλου

17.1.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Η Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ: «Η πλειοδοσία πατριωτισμού, ποτέ δεν έκανε καλό στην χώρα».

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου βρέθηκε προσκεκλημένη στην  εκπομπή «Αταίριαστοι» στον Σκάι και μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ.

Ερωτηθείσα για την θέση της και αν την ενοχλεί να χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία, απάντησε: «Είμαστε υπέρ της επίλυσης αυτού του προβλήματος που χρονίζει, υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Από εδώ και πέρα η χώρα είναι σε διαπραγματεύσεις».

Συγκεκριμένα τόνισε, πως εν όψει της διαπραγμάτευσης που διεξάγεται, το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένει κανείς είναι, το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων να στηρίξουν την σύνθετη ονομασία, που αποτελεί και την εθνική γραμμή της χώρας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πλειοδοσία πατριωτισμού και πώς αυτή έχει βλάψει τη χώρα καθώς υποδηλώνει εσωστρέφεια. Όπως είπε, είναι το αντίθετο του ζητουμένου, που δεν είναι άλλο, από το πολιτικό θάρρος που πρέπει επιτέλους να επιδείξει το σύνολο του πολιτικού συστήματος για την επίλυση του προβλήματος, στόχο που πρέπει να μας βρίσκει όλους σύμφωνους.

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=300125

 

                                                                      

 

Σία Αναγνωστοπούλου

Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Υψηλάντη 216, 262 22, Πάτρα

τηλ: 2610 273216

Μητροπόλεως 1, Αθήνα

τηλ: 210 3247063, 2103709759 φαξ: 210 370 9760

Email: [email protected]

/ Βουλευτές Αχαΐας