Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμα φορά βρίσκεται εκτεθειμένη και ελεγχόμενη για «φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμό για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων.

βουλε

Θέμα: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμα φορά βρίσκεται εκτεθειμένη και ελεγχόμενη για «φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμό για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων.

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, δεδομένου ότι η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών έκανε δεκτή ένσταση κατά της Περιφέρειας για το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Η απόφαση της ΑΕΠΠ αποδέχεται την προσφυγή τεχνικής εταιρείας και επικυρώνει τις αντιδράσεις σύσσωμης της περιφερειακής αντιπολίτευσης, για τις μεθοδεύσεις στη διακήρυξη του έργου για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, με το σκεπτικό ότι η διακήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για τη μεγάλη εργολαβία των 18,3 εκατ. ευρώ περιέχει “φωτογραφικές” διατάξεις.

Σκόπιμο θα ήταν λοιπόν, υπό το φως των νέων αυτών δεδομένων που δημιουργούν οι 146 σελίδες της ακυρωτικής απόφασης – καταπέλτη της ΑΕΠΠ και αφήνουν απολύτως εκτεθειμένη την Περιφερειακή αρχή, να απαντηθούν από πλευράς της ΠΔΕ όλα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί επί του θέματος.

Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και ηθικό.


Κώστας Μάρκου  & 
Σία Αναγνωστοπούλου  

Αλ.Υψηλάντου 216 Πάτρα

Τηλ: 2610313501  & 2610273216 

/ Βουλευτές Αχαΐας