Η «Αλληλεγγύης για Όλους» και το Στεκιο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Πάτρας «εκεί στο Νότο» πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Κάτω Αχαΐα  και παρέδωσαν ποσότητα τροφίμων στους εκπροσώπους του Συλλόγου Νέων και Γυναικών Ρομά «ο ‘Αγιος Γεώργιος».

sdgfsdf

Την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 κλιμάκιο της  «Αλληλεγγύης για Όλους» και του Στεκιού Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Πάτρας «εκεί στο Νότο» πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Κάτω Αχαΐα  και παρέδωσαν ποσότητα τροφίμων στους εκπροσώπους του Συλλόγου Νέων και Γυναικών Ρομά «ο ‘Αγιος Γεώργιος».
Μαζί μας ήταν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης.
Ενημερωθήκαμε από τον κύριο Γιώργο Παντζελή πρόεδρο του Συλλόγου και αντιπρόεδρο της Παννελλήνιας Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά, ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, σχετικά με τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και την εγκατάλειψη τους την περίοδο της επιδημίας από την κυβέρνηση. Διαπιστώσαμε και οι ίδιοι την εικόνα πολλαπλασιασμού των ευάλωτων και την έλλειψη οποιασδήποτε ιατρικής και κοινωνικής παρέμβασης.
Παραδώσαμε στους εκπροσώπους του Συλλόγου 6 τόνους  τροφίμων, κυρίως πατάτας, για να  μοιρασθούν στους καταγεγραμμένους ευάλωτους της περιοχής.
Επίσης ποσότητα τροφίμων παραδόθηκε στους εκπροσώπους του Στεκιού Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Πάτρας «εκεί στο νότο», Ανδρέα Ριζούλη και  Μιχάλη Μαλλιαρουδάκη, τα οποία παραδόθηκαν στα ιδρύματα της Πάτρας «Κιβωτός της Αγάπης», «Αγία Σκέπη» και «Κωνσταντοπουλείο Ίδρυμα».
Ευχαριστούμε την Σια Αναγνωστοπούλου και τον Κώστα Μάρκου για την οικονομική τους συνδρομή.