Επίσκεψη Σίας Αναγνωστοπούλου στα νοσοκομεία «Άγιος Ανδρέας» και ΠΓΝΠ του Ρίο.

30121982_1948199245222052_936209351_o

Θέμα:  Επίσκεψη Σίας Αναγνωστοπούλου στα νοσοκομεία «Άγιος Ανδρέας» και ΠΓΝΠ του Ρίο.

 

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης και στο ιδιαίτερο βάρος που δίνει στον τομέα της υγείας επισκέφθηκε ,την Μ. Πέμπτη 5/4, το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και συναντήθηκε  με τους διοικητές των νοσοκομείων, κ. Σερεμέτη και κ. Πισιμίση.

Στη συνάντηση με τον διοικητή του Αγίου Ανδρέα, κ. Σερεμέτη και την κ. Μαρτσούκα, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου, στη συνέχεια εξήρε τις προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στους πολίτες του μοναδικού αστικού νοσοκομείου.

Είναι γεγονός ότι οι πολίτες της Πάτρας έχουν αλλάξει τον τρόπο που «βλέπουν» το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Αργότερα, επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο όπου συναντήθηκε και εκεί με τον διοικητή κ. Πισιμίση, τον καθηγητή κ. Καρδαμάκη καθώς και με στελέχη του διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Συζήτησαν τα προβλήματα του ογκολογικού τμήματος, ενώ η βουλευτής διαπίστωσε τη χρηστή διακίνηση του φαρμάκου από το νοσοκομείο όπου σε σχέση με το παρελθόν, το φάρμακο παρέχεται σε όλους δωρεάν ανεξάρτητα από το κόστος ως αποτέλεσμα σωστής διαχείρισης.

Οι συζητήσεις και με τις δύο διοικήσεις των νοσοκομείων της Πάτρας ήταν ιδιαίτερα γόνιμες και σε καλό κλίμα.

 

                                                                                                                Σία  Αναγνωστοπούλου

30122029_1948199815221995_730462637_o

/ Βουλευτές Αχαΐας