Επίσκεψη Κώστα Μάρκου στα Καλάβρυτα

Καλάβρυτα 1

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

                                                                             11.01.2021

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Β Μάρκου σήμερα Δευτέρα 11.01.2021 βρέθηκε στα Καλάβρυτα και έκανε εθελοντικό Ενδοκρινολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπως κάνει μια φορά το μήνα εδώ και 11 χρόνια.

           

Η ατμόσφαιρα στα Καλάβρυτα ήταν περίεργη σήμερα μετά την ανίχνευση 23 κρουσμάτων σε ασθενείς και εργαζόμενους του Γηροκομείου, Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί και οι κάτοικοι είναι θορυβημένοι. Ο κ. Μάρκου αφού ενημερώθηκε από εργαζόμενους του νοσοκομείου για την κατάσταση, ακολούθως συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αθαν. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Αθαν. Μενούνο και συζήτησαν τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν τόσο για τους ήδη πάσχοντες, όσο και για τον υπόλοιπο πληθυσμό. Ακολούθως ο βουλευτής μαζί με τον κ. Μενούνο περιόδευσαν στις δομές της πόλης, το «Καλλιμανοπούλειο» και το Γηροκομείο καθώς και το χώρο που γινόταν στον πληθυσμό rapid test, όπου ο τελευταίος παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο που έχει ο Δήμος σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Μάρκου ευχαρίστησε όλους για την προθυμία τους και ευχήθηκε στους κατοίκους που συνάντησε ψυχραιμία, υπομονή, προφύλαξη και δύναμη.

/ Βουλευτές Αχαΐας