Επίσκεψη κλιμακίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ_ΠΓΝΠ_09062023_Νο2

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με επίσκεψη κλιμακίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από την υποψήφια βουλεύτρια Σία Αναγνωστοπούλου, τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαϊας, Γρηγόρη Μαρκέτο και την αναπληρώτρια συντονίστρια, Αγγελική Δημοπούλου,  πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Συνομίλησαν με εργαζόμενους και εργαζόμενες για τα τεράστια προβλήματα και για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας εξαιτίας της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας 2019-2023.

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του κ. Πνευματικού δεν ήταν ούτε τυχαίες, ούτε προσωπικές. Αποκαλύπτουν τη μεθοδική και συστηματική απαξίωση του δημοσίου συστήματος Υγείας που ξεκίνησε την τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (νόμοι που ψήφισε, το επιβεβαιώνουν) και αποτελούν τη βάση του σχεδίου που υπάρχει στο νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που ζουν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Υγεία και συνομολόγησαν ότι η άλλη πολιτική για το ΕΣΥ είναι ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας όλης της κοινωνίας.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ