Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για τον απεργό πείνας Αθανάσιο Κυριαζή.

συριζα αχαιας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ιατρών μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για τον απεργό πείνας Αθανάσιο Κυριαζή.

Σήμερα, Παρασκευή 17.7 τριμελής αντιπροσωπεία ιατρών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αποτελούμενη από τους Γεωργακόπουλο Τάκη, Μαρκέτο Γρηγόρη και Παναγιωτόπουλο Ανδρέα επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, ώστε να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας Αθανάσιου Κυριαζή.

Λόγω συγκεκριμένης τυπικής διαδικασίας που προβλέπεται και έπρεπε να τηρηθεί δεν κατέστη δυνατή η άμεση επαφή με τον κρατούμενο. Υπήρξε ωστόσο αναλυτική ενημέρωση από τον υπεύθυνο ιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών η κατάσταση του κρίνεται σταθερή, ωστόσο παραμένει ο κίνδυνος να επιδεινωθεί πάλι η υγεία του σε περίπτωση που συνεχιστεί η απεργία πείνας και δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του.

Το Τμήμα Υγείας της Ν.Ε. Ανασυγκρότησης Αχαΐας σε συνεννόηση με την Ομάδα για τις Φυλακές του Τομέα Δικαιωμάτων της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας ελπίζοντας ότι δεν θα επιδεινωθεί, εφόσον η πολιτεία ανταποκριθεί στο αίτημα του.

Το Γραφείο Τύπου