Εξορμήσεις στις γειτονιές και στην αγορά του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας

OM_Notiou_Diamerismatos_No3

Εξορμήσεις στις γειτονιές και στην αγορά του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας πραγματοποίησαν τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Νοτίου Διαμερίσματος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

 

Ξεκινώντας από την περασμένη Τετάρτη 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ», τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας πραγματοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες, εξορμήσεις στις γειτονιές και την αγορά του Νοτίου Διαμερίσματος της πόλης όπου συνομίλησαν με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες. Τα μέλη της Οργάνωσης τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλαίσιο επεξεργασμένων και κοστολογημένων μέτρων ως απάντηση στις άμεσες και επείγουσες ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας και αποτελεί επικαιροποίηση των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί ήδη από την αρχή της υγειονομικής κρίσης. Η πρόταση «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» αφορά τους επόμενους τέσσερις μήνες, Ιούνιο – Σεπτέμβριο, δηλαδή τους μήνες επαναφοράς στη λειτουργία της οικονομίας και περιλαμβάνει ένα πακέτο μέτρων δημοσιονομικής επέκτασης ύψους 13 δις. Η οικονομική λογική που διέπει το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ταυτόχρονη ενίσχυση της ζήτησης και της προσφοράς διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο ωφελούνται ταυτόχρονα εργαζόμενοι και επιχειρήσεις και συγκρατείται η ύφεση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης ανάκαμψης για όλους.

Οι εξορμήσεις και οι περιοδείες των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την προώθηση του προγράμματος «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» θα συνεχισθούν όλο το επόμενο διάστημα σε ολόκληρη την Αχαΐα.

 

Το Γραφείο Τύπου