Εκλογικά τμήματα στην Αχαΐα για την Εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

10_ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ_ΕΚΛΟΓΙΚΑ_ΑΧΑΪΑ_04092023

10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω – Το αύριο ξεκινά από εμάς

Εκλογικά τμήματα στην Αχαΐα για την Εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

«10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

Με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη 10 εκλογικών κέντρων και 17 εκλογικών τμημάτων σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας. Ειδικότερα, στον οικιστικό ιστό της Πάτρας θα λειτουργήσουν 10 εκλογικά τμήματα σε 7 εκλογικά κέντρα καλύπτοντας όλες τις δημοτικές ενότητες του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Επίσης, θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα στις έδρες πρώην καποδιστριακών δήμων στους Δήμους  Αιγιάλειας (Αίγιο και Ακράτα), Καλαβρύτων (Καλάβρυτα και Κλειτορία) και Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι Τριταίας). Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα υπάρξει ένα εκλογικό τμήμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα.

Η ανάπτυξη όλων αυτών των εκλογικών τμημάτων σε όλη την επικράτεια της Αχαΐας έχει ως στόχο τη μέγιστη συμμετοχή της κοινωνίας και τη μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια και απευθυνόμενο στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ