Εκδήλωση για την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

2 (1)

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Κώστας Β Μάρκου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων (ΧΚΚ) την Κυριακή 27 Μαρτίου με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων (ΑΓΣΚ).

Εδώ και 50 Χρόνια, ο ΑΓΣΚ παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα από αιγοπρόβειο γάλα που προέρχεται από τις ορεινές φάρμες των κτηνοτρόφων-παραγωγών μας, και γράφει τη δική του μοναδική ιστορία στον τομέα της τυροκομίας και γαλακτοκομικών προϊόντων στη Ελλάδα. Όπως είπε ο βουλευτής στον χαιρετισμό του το ΧΚΚ και ο ΑΓΣΚ συνιστούν ισχυρά πανελλαδικά αλλά και διεθνή τοπόσημα που προσκομίζουν σημαντική προστιθέμενη αξία στην επαρχία Καλαβρύτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως κόμμα της Αριστεράς, στηρίζει πολιτικά τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και ενθαρρύνει τους αγρότες να συμμετέχουν στη δημιουργία και λειτουργία τους. Η πρωτογενής παραγωγή στη χώρα μας πρέπει να στηριχθεί ουσιαστικά ειδικά σήμερα που το κόστος παραγωγής και οι ζωοτροφές έχουν ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη.

Γραφείο Κώστα   Μάρκου 

Βουλευτή Αχαΐας  ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Αλ.Υψηλάντου 216-Πάτρα
Τηλ: 2610 313501
Ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected] 

/ Βουλευτές Αχαΐας