Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση του  ψηφοδελτίου Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα. (Photos)

Egkainia_eklogiko_Axagia_No5_11052023

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση του  ψηφοδελτίου Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα.

Η Δυτική Αχαΐα έστειλε μήνυμα νίκης, μήνυμα πολιτικής αλλαγής για Δικαιοσύνη παντού !

Την Πέμπτη 11/5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Οργάνωσης Μελών Δυτικής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κάτω Αχαΐα, όπου η παρουσία του κόσμου είπε στη «κυβέρνηση των pass»… «Ως εδώ».

 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αχαΐα, όπου οι 12 υποψήφιες και υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα 11 άρθρα του «Συμβολαίου Αλλαγής» και πόσο σημαντικό είναι όλοι να προσέλθουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών, ειδικά οι νέες και οι νέοι, καθώς η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη !

Επίσης, έκαναν ειδική αναφορά στα προβλήματα της Δυτικής Αχαΐας, εστιάζοντας στα εργασιακά, τις υποδομές, στα αγροτικά ζητήματα, καθώς και τις προτάσεις του κόμματος για την επίλυσή τους.

Ο κύκλος των παρουσιάσεων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 14.5 στις 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο Βάκχου Μέλαθρον, στη Δαφνούλα Ερυμάνθου, σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι Οργανώσεις Μελών Χαλανδρίτσας και Τριταίας.

Η αυλαία του προεκλογικού αγώνα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα πέσει στην Πάτρα την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 20:00 στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

ΞΕΡΟΥΜΕ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ

ΑΛΛΑΓΗ

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ