Εγκαίνια έργων της Ολυμπίας Οδού και επιθεώρηση εργασιών της Ολυμπίας Οδού και της Ιόνιας Οδού από τον Πρωθυπουργό.

μαξιμο

Αθήνα, 1/9/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια έργων της Ολυμπίας Οδού και επιθεώρηση εργασιών της Ολυμπίας Οδού και της Ιόνιας Οδού από τον Πρωθυπουργό.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επιθεωρήσει την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, τις εργασίες ολοκλήρωσης των διδύμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας, της Ιονίας Οδού, έργο που θα παραδοθεί στην κυκλοφορία έως το τέλος Σεπτεμβρίου.  

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος της Ολυμπίας Οδού, Αρχαία Κόρινθος-Κιάτο, και θα εγκαινιάσει τις δύο σήραγγες παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας και την νέα γέφυρα διέλευσης νοτίου κλάδου της «Ολυμπίας Οδού», από τον ποταμό Δερβένι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

11:00 π.μ. Χαιρετισμός κατά την παράδοση στην κυκλοφορία, του τμήματος Αρχαίας Κορίνθου-Κιάτου του οδικού άξονα «Ολυμπία Οδός» (Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Κιάτου, 16ο χλμ. στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών)
1:00 μ.μ. Εγκαίνια και παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας και της νέας γέφυρας διέλευσης από τον ποταμό Δερβένι, του οδικού άξονα «Ολυμπία Οδός» (Είσοδος της πρώτης σήραγγας Δερβενίου, κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο)
1:00-4:00 μ.μ. Επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού
4:00 μ.μ. Επιθεώρηση των εργασιών ολοκλήρωσης των διδύμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας, του οδικού άξονα «Ιόνια Οδός» (περιοχή Ριζά Αιτωλοακαρνανίας)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

/ Ανακοινώσεις