Δελτίο τύπου των βουλευτών Αχαΐας σχετικά με επίσκεψη τους στην περιοχή Ιτεών.

20221230_103956

Την περιοχή των Ιτεών Πάτρας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30.12 οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου. Οι βουλευτές συνομίλησαν με τους επαγγελματίες, των οποίων οι επιχειρήσεις υπέστησαν  ζημιές  από την περσινή κακοκαιρία και ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως στις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις των βουλευτών σχετικά με το θέμα, ο αρμόδιος υπουργός στην απάντησή του επιρρίπτει την ευθύνη στην Περιφέρεια. 

Η κ. Αναγνωστοπούλου και ο κ. Μάρκου δεσμεύτηκαν πως θα ζητήσουν την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με την Περιφέρεια, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για την αποζημίωση των ανθρώπων αυτών, καθώς ο φόβος τους να επαναληφθεί το φαινόμενο είναι πάντα στο τραπέζι. «Πρέπει να πιέσουμε και έχουμε πιέσει την Κυβέρνηση, τώρα θα πιέσουμε και την Περιφέρεια», ανέφεραν. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να γίνουν τα κατάλληλα έργα που είναι αναγκαία για να μην ξανασυμβούν τα χειρότερα. 

 

/ Βουλευτές Αχαΐας