Δελτίο τύπου της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου σχετικά με το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων.

αναγνωσστοπουλου

17.9.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δελτίο τύπου της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου σχετικά με το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων.

Το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στα Καλάβρυτα στέφθηκε με επιτυχία. Το συνέδριο έδωσε βήμα για την συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στις αυτοδιοικητικές αρχές, την υφυπουργό Ανάπτυξης και τους βουλευτές του νομού με επιστήμονες και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Τα Καλάβρυτα αναδεικνύονται σε σημαντικό κέντρο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά και μοχλός πολλαπλής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί την σημασία της πόλης. Τα 20 εκατομμύρια ευρώ που διατίθενται στο ΧΚΚ για την αναβάθμισή του, αλλά και τα σχεδόν 300.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών για το δήμο για την βελτίωση των υποδομών της πόλης, αποδεικνύουν όχι μόνο το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την περιοχή αλλά και το πώς εννοεί την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε μία περίοδο κρίσης η κυβέρνηση, σεβόμενη τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, τα διαθέτει για το κοινό συμφέρον. Η μη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής επιτρέπουν πλέον στο κράτος να σχεδιάσει το μέλλον της χώρας με δίκαιο τρόπο. Τα Καλάβρυτα αποτελούν το παράδειγμα.

Για όλους κι όλες εμάς το στοίχημα είναι ν γίνουν τα έργα και να συμβάλλουμε ώστε να γίνου περισσότερα.                   

.        Σία Αναγνωστοπούλου

 Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Υψηλάντη 216, 262 22, Πάτρα

τηλ: 2610 273216

Μητροπόλεως 1, Αθήνα

τηλ: 210 3247063, 2103709759 φαξ: 210 370 9760

Email: sia.anag@gmail.com

/ Βουλευτές Αχαΐας