Γιώτα Παναγοπούλου-Σταυρούλια: Την Κυριακή έρχεται η αλλαγή

photo_profile (1)

Γιώτα Παναγοπούλου-Σταυρούλια: Την Κυριακή έρχεται η αλλαγή

Την Κυριακή 21 Μαΐου σε λίγες μέρες δηλαδή η ψήφος μας –επιλογή μας θα αποτελέσει ορόσημο για το μέλλον της χώρας μας. Καλούμαστε, να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη πρόοδο και την αλλαγή ή στη συντήρηση και τον οπισθοδρομικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εγγυάται για τα δύο πρώτα και προφανώς  στη χάραξη μιας ελπιδοφόρας και αλληλέγγυας πολιτικής εφαρμογής του προγράμματός του. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί και εκθέτει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα ρεαλιστικό και εναρμονισμένο με τις ανάγκες των πολιτών που περικλείεται σε τέσσερις άξονες: ρύθμιση χρεών , μείωση τιμών, αύξηση μισθών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Οι παραπάνω άξονες μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή αποκλειστικά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφού αυτές οι προτεραιότητες καλύπτουν τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων.

Στις προσεχείς εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική και δίνουμε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ  να σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση και να υλοποιήσει για πρώτη φορά το δικό του πρόγραμμα χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και εξαναγκασμούς. Στις 21 του Μάη συντασσόμαστε  όλες και όλοι δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα για την εκκίνηση ενός σπουδαίου αγώνα με τόλμη για τη δημιουργία μιας ελπιδοφόρας και αλληλέγγυας κοινωνίας, ανοιχτής προς όλους και για όλους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσιάζει υπόσχεται αύξηση του κατώτατου μισθού εντός του τρέχοντος έτους, μείωση του φόρου στα καύσιμα και τη θέρμανση, μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης με στόχο, να τεθεί φραγμός στην ακρίβεια που ταλανίζει τους πολίτες. Ακόμη, εγγυάται τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, του μικρομεσαίου επιχειρείν, την ανασυγκρότηση της δημόσιας υγείας, την ενίσχυση του δημόσιου πανεπιστημίου με κεντρικό στόχο τη τόνωση του κοινωνικού κράτους που βρίσκεται δίπλα στους πολίτες του.

Την ερχόμενη Κυριακή δεν μένουμε άπραγοι. Συμμετέχουμε ενεργά με σύνεση και αποφασιστικότητα στη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας. Ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα τιμώντας το μέγιστο αξίωμα στη δημοκρατία, αυτό του Πολίτη. Με τη ψήφο μας καθορίζουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Ελλάδας που μας αξίζει. Στις 21 του Μάη κλειδώνουμε με τη ψήφο μας μια δίκαιη κοινωνία των πολιτών και υψώνουμε τείχος στην αδικία, τη διαφθορά, την οικογενειοκρατία. Επιλέγουμε τη κυβέρνηση που σέβεται τον άνθρωπο και τα πάσης φύσεως δικαιώματά του, μη στερώντας του το δικαίωμα στις ιδέες, την ελπίδα και την προοπτική μιας καλύτερης ζωής συλλογικά και όχι ατομικά και μεμονωμένα. Το μέλλον είναι στο χέρι μας. Ας αποφασίσουμε ΤΩΡΑ.

/ Συνεντεύξεις