Βιογραφικό σημείωμα της Μαργαρίτας Καραγιώργου-Λάζαρη, υποψήφιας Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

MK-Karta (1)

Γεννήθηκε το 1965 και είναι κάτοικος Πατρών.

Σπούδασε Φιλοσοφική στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Νοσηλευτική, Λογιστική και Γραμματειακή Υποστήριξη Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας».

Είναι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο Μηχανικό Βασίλη Λάζαρη  και έχει δύο παιδιά, την Ανδριανή και τον Άγγελο.

Από το 1999 συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις και ειδικά για τα Άτομα με Αναπηρία.

Είναι Πρόεδρος  της  Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία,  Μέλος του Σωματείου Αμεα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαϊας.

Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια και διαλέξεις επιστημονικού και κοινωνικού περιεχομένου για τα ΑμεΑ στην Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης.

Έχει βραβευτεί από φορείς και συλλόγους ΑμεΑ για την πλούσια εθελοντική δράση της και τη μεγάλη της προσφορά  στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΜΗΝΥΜΑ

Φίλες-οι

Ανήκω στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εκπροσωπώ μέρος αυτών και έχω βιώσει την μεγάλη διαφορά αντιμετώπισης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το σεβασμό στα ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες αυτών των ανθρώπων.

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αναβάθμισε την ανθρώπινη υπόσταση μέσα από έμπρακτες ενέργειες, για αυτό έχουμε υποχρέωση στο σήμερα που φωτίζεται με νέες προοπτικές να προχωρήσουμε όλοι με το χέρι στην Καρδιά και το νου στο Αύριο.

Θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της κοινωνίας των πολλών, αγωνιζόμενοι όλοι μαζί αλληλέγγυοι και ενωμένοι για να κερδίσουμε το μέλλον με τόλμη, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας, θα κερδίσουμε γιατί έχουμε συμφέρον, να μην υπάρχουν συμφέροντα και κυρίως θα κερδίσουμε, γιατί θέλουμε όρθιοι να συνεχίσουμε τον αγώνα της αξιοπρέπειας!

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας

Προχωράμε με γνώμονα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη

Όλοι μαζί ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

 

Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. ΑΧΑΙΑΣ

Μαργαρίτα  Καραγιώργου-Λάζαρη

Τηλ.: 6937234419

e-mail: [email protected]