Απάντηση της βουλευτού Αχαΐας και Τομεάρχη Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σίας Αναγνωστοπούλου στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΥΠΠΟΑ

αναγνωστοπουλου

Κατά τη συνήθη πρακτική του το γραφείο τύπου του ΥΠΠΟΑ -δηλαδή η Υπουργός κ. Μενδώνη-  εκδίδει ανακοίνωση εναντίον της Τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντί πρώτον, να αναλάβει τις ευθύνες της για την ακύρωση της παράστασης του Εθνικού στην Επίδαυρο και δεύτερον, να απαντήσει στους εργαζόμενους γιατί δεν ικανοποίησε έγκαιρα το αίτημά τους ώστε να μην φτάσουμε σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Μία κατάσταση που είναι προσβλητική για τους θεατές που ταλαιπωρηθήκαν,  για το ίδιο το θέατρο και για τους εργαζομένους του.

Είναι θλιβερό, πέρα από όλα τα άλλα, όχι μόνο να ματαιώνεται μία πολυαναμενόμενη παράσταση στο εμβληματικότερο θέατρο της χώρας, με ευθύνη του ίδιου του υπουργείου, αλλά να υποτιμώνται με τέτοιο βάναυσο τρόπο τα σωματεία ΣΕΗ και ΣΕΕΘ και να αντιμετωπίζονται ως υποκινούμενα από ένα κόμμα και την Τομεάρχη του.

Ικανοποιήστε κ. Μενδώνη  το αίτημα των εργαζομένων γιατί η εικόνα του κλειστού θεάτρου της Επιδαύρου σας βαραίνει εξ ολοκλήρου.

/ Βουλευτές Αχαΐας