Απάντηση στο δημοσίευμα του ιστότοπου protothema.gr

συριζα αχαιας

Πάτρα, 13.10.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελεί κοινοτοπία να διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά, συκοφαντικά δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος αλλά στην προκειμένη περίπτωση το ψεύδος και η λασπολογία, χωρίς καν να ζητηθεί ο αντίλογος, υπερβαίνουν κάθε όριο.

Προς αποκατάσταση λοιπόν, της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι.

Η Ν.Ε. Αχαΐας ουδεμία σχέση έχει με διορισμούς μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε Δ.Σ. φορέων ή οργανισμών έστω και εάν είναι άμισθες θέσεις όπως στο ΠΕΑΚ.

Η κα Μπρίνια προτάθηκε από συντρόφους που ασχολούνται με τον αθλητισμό να συμμετάσχει ως μέλος στη Δ.Ε, ως γονέας παιδιών που χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους ευθύνης του ΠΕΑΚ, συνεισφέροντας σε ένα πολιτικό σχέδιο υπεράσπισης, αναβάθμισης και αξιοποίησης των δημόσιων αθλητικών δομών προς όφελος των χιλιάδων αθλουμένων της περιοχής της Αχαΐας και των δεκάδων αθλητικών  συλλόγων που στηρίζονται στις δομές του ΠΕΑΚ.

Οι καταγγελίες της αποτελούν, στην πραγματικότητα, προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης του ομολογουμένως, δύσκολου και επιτυχημένου έργου της υπό παραίτησης  διοίκησης της οποίας ας σημειωθεί ότι ήταν μέλος εκφράζοντας στη συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων, ομοθυμία.

Ξεκαθαρίζουμε ότι τα μόνα έσοδα της οργάνωσής μας προέρχονται από τις συνδρομές των μελών μας και ουδέποτε είχαμε ή έχουμε «χορηγούς» , «ευεργέτες» ή «κομιστές χρηματικών ενταλμάτων». Ας μην μας μπερδεύουν λοιπόν με όσα συνέβαιναν ή συμβαίνουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Επιπλέον, οι διαφημιζόμενοι στον σταθμό «Στο Κόκκινο Πάτρας» ήταν και είναι υπόθεση του ίδιου του σταθμού.

Από όσα γνωρίζουμε πάντως, οι διαφημιστικές καταχωρήσεις αποτελούν επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν αποτελούν, κατά ανάγκη, τεκμήρια πολιτικής ταύτισης διαφημιζόμενου και μέσου. Εκτός εάν εννοείτε ότι όλες οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις  στο Πρώτο Θέμα ταυτίζονται πολιτικά με τις απόψεις που εκφράζετε ως εφημερίδα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες μέλη της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ προσέφεραν με αυταπάρνηση και χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό κόστος τις υπηρεσίες τους για να λειτουργήσουν πάλι αξιοπρεπώς οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής (που βρίσκονταν σε καθεστώς εγκατάλειψης, μαρασμού και υπερχρέωσης)  εξυπηρετώντας τις ανάγκες των τοπικών σωματείων και συλλόγων και των πολιτών της Πάτρας.

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ