Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αχαϊας για το διάγγελμα του Π/Θ Αλέξη Τσίπρα.

συριζα αχαιας

Πάτρα, 21.8.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αχαϊας για το διάγγελμα του Π/Θ Αλέξη Τσίπρα.

Η κατάπτυστη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας με αφορμή την έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια μόνο από κακεντρέχεια και πανικό μπορεί να εμπνέεται.

Το αφήγημά τους για αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπεσε με πάταγο και αυτό τους τρομάζει και τους κάνει να καταφεύγουν σε χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό μη διστάζοντας να τυμβωρυχίσουν ακόμα και στους νεκρούς της τραγωδίας στο Μάτι.

Η ακραία φρασεολογία που προέρχεται από έλλειψη πολιτικού ήθους και στρατηγικού αδιεξόδου, κρύβει την προσπάθεια να ξεχάσουμε ποιοι μας οδήγησαν στη χρεωκοπία και τα μνημόνια.

Δεν θα περιμέναμε βέβαια από τη Ν.Δ. να χαιρετίσει την έξοδο από τη μαυρίλα, γιατί χωρίς μνημόνια, τους είναι δύσκολο να δικαιολογήσουν στον κόσμο τις αντιλαϊκές πολιτικές που σκοπεύουν να εφαρμόσουν. Εξάλλου επανειλημμένα στελέχη τους έχουν χαρακτηρίσει τα μνημόνια «ευλογία».

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η σημερινή ανάσα αξιοπρέπειας είναι καταστροφή.

Τους πληροφορούμε όμως ότι όσο κι αν κάποιοι πασχίζουν να αρνηθούν και να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, διαψεύδοντας ακόμα και τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους, ο ελληνικός λαός ξέρει ότι σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος για την κοινωνία.

Ανακτώντας ελευθερία κινήσεων, με στοχευμένες κοινωνικές παρεμβάσεις οφείλουμε να αλλάξουμε ακόμα πολλά και να επουλώσουμε τραύματα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση θα δώσουμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις για να μην αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας.

Σε αυτήν την πορεία θα φανεί ποιοι θα επιλέξουν την κοινωνική ανόρθωση ή την παλινόρθωση όσων μας οδήγησαν στην κοινωνική καταστροφή.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

————————————————————————————

            ΣΥ. ΡΙΖ. Α ΑΧΑΪΑΣ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας
Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γουναρη (5ος & 6ος όροφος), Τ.Κ. 26 222, Πάτρα
Τηλ: 2610 220600 / FAX: 2610 340612
FB: Συριζα Αχαίας